sábado, 12 de noviembre de 2022

ELS CINES DEL CINECLUB - Una passejada amb José Cámara

 

El dissabte 26 de novembre pots vindre a conéixer els cines pels quals ha passat el Cineclub en els seus quasi 50 anys d'història. Visitarem l’empremta d'aquells edificis des de les pantalles dels quals es va posar infatigablement llum i il·lusions en les nits d'Elx. Serà un passeig per la nostra memòria sentimental de la mà de José Cámara, divulgador cultural i vicepresident del Cineclub.

Inscriu-te al formulari que us hem enviat per correu electrònic, pots portar un acompanyant encara que no sigui soci. Atès que el passeig ha estat limitat a 40 persones, la selecció es farà per ordre d'inscripció.


El sábado 26 de noviembre puedes venir a conocer los cines por los que ha pasado el Cineclub en sus casi 50 años de historia. Visitaremos la huella de aquellos edificios cuyas pantallas pusieron infatigablemente luz e ilusiones en las noches de Elche. Será un paseo por nuestra memoria sentimental de la mano de José Cámara, divulgador cultural y vicepresidente del Cineclub.

Inscribete en el formulario que os hemos enviado por correo electrónico, puedes traer a un acompañante aunque no sea socio. Dado que el paseo se ha limitado a 40 personas, la selección se hará por orden de inscripción.

No hay comentarios:

Publicar un comentario