sábado, 21 de enero de 2017

Cicle de Cinema en Valencià - 2017

Estimados socios-as y amigos del cineclub Luis Buñuel:

Anunciamos que el próximo jueves 26 de enero tendrá lugar la primera de las tres proyecciones del cicle de cinema en valencià que se celebrará en los cines Odeon de Elche los jueves 26 de enero, 23 de febrero y 23 de marzo, en dos pases a las 19:30 y 22:00h, siendo la entrada libre hasta completar el aforo de la sala.

El cineclub Luis Buñuel ha colaborado en la organización de este evento.

El programa es el siguiente:

Jueves 26 de enero 2017 
dos pases 19:30 y 22:00h 

La propera pell, de Isaki Lacuesta – Isa Campo

Un adolescent desaparegut torna després de vuit anys, quan tots el creien mort, i s’incorpora a la vida familiar, marcada pel misteri de la seua desaparició. A poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del xiquet desaparegut o d’un impostor.


Jueves 23 de febrero 2017 
dos pases 19:30 y 22:00h

Oh, quina Joia! de Ventura Pons

Berenguer és de Valls i des de petit té una gran passió: ser actor. Per casualitat descobreix una notícia que el sacsejarà. En Berenguer es troba amb un bitllet per viatjar a Los Angeles, on en sis dies i cinc nits buscarà un secret enterrat durant molts anys. El viatge a Califòrnia canviarà el seu destí, la seva manera d'entendre el món i la terra que l'ha vist nàixer i qui sap, la seva vida?


Jueves 23 de marzo de 2017
dos pases 19:30 y 22:00h

El rei borni de Marc Crehuet

Dues amigues, Lidia i Sandra, que porten molt de temps sense veure’s, decideixen organitzar un sopar de parelles i conèixer els nuvis respectius: David, un policia antiavalots i Ignasi, un documentalista social que va perdre un ull per culpa d’una pilota de goma en una manifestació. Tot allò amanit amb els discursos que un polític dóna des de la televisió. Quatre personatges que queden per sopar, recordar vells temps i posar-se al dia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario